Kleurtechnieken

Kleuren is onze passie.

Door vele trainingen te hebben gevolgd op het gebied van de nieuwste haarkleurtrends en technieken, kunnen wij zeggen absolute experts te zijn op kleurgebied. 

Of het nu gaat om een complete kleurverandering, subtiele babylights, balayage of foiyalage, wij helpen u graag.               

Bel of kom langs voor vragen of advies.

Jean Paul Myne

Wij werken voor zowel kleuringen als verzorging en styling met Jean Paul Myne, Dit merk is exclusief en staat voor organisch, veganistisch en op basis van verschillende etherische olien.

Alle producten zijn zonder toegevoegde parfums, parabenen, siliconen en sulfaten.

Om uw haar thuis zo goed mogelijk te verzorgen maken wij graag een advies op maat voor u.

Hairextensions

  • great lengths extensions
  • dip inn extensions
  • Uitsluitend Great Lengths Extensions
  • Bijvoorbeeld Dip-inn, maar ook GL Apps

Hairextensions bij House of Hair in Beverwijk

Waarom hairextensions laten zetten bij House of Hair in Beverwijk? Al meer dan tien jaar zijn wij gespecialiseerd in het zetten van hairextensions en werken wij met Great Lengths en Royalty Hairextensions. Zij staan voor topkwaliteit van honderd procent natuurlijk haar, zonder het eigen haar te beschadigen. Voor zowel losse extensions als weften om uw eigen haar op te vullen of te verlengen kunt u bij ons terecht.
 

De voordelen van hairextensions laten zetten bij ons in Beverwijk

Bij House of Hair in Beverwijk gebruiken wij niet voor niets de hairextensions van Great Lengths en Royalty Hairextensions. Beide merken bieden de garantie van haardikte van aanzet tot punt. Dit betekent dat u al met relatief weinig extensions de eigen dunne haarpunten kunt opvullen. Daarnaast zijn de extensions ook zeer geschikt voor een totale verlenging of plaatselijke opvulling of verlenging.

Bijna alles is mogelijk!

Kom gerust langs voor vrijblijvend advies over hairextensions of bel voor meer informatie naar onze salon in Beverwijk via 0251 – 25 11 75.