Hairextensions Heemskerk

✓ Verven, Spoeling en Highlights
✓ Afgestemd op huidtype en oogkleur
✓ Direct een afspraak

Voor het professioneel laten zetten van hairextensions komt u langs bij House of Hair in Beverwijk, in de omgeving van Heemskerk. Onze professionals zetten al ruim tien jaar hairextensions, voor een totale verlenging van het haar of voor opvulling. Bijna alles is mogelijk! Wilt u eindelijk uw wens laten uitkomen en genieten van een volle bos lang haar? Kom dan langs bij House of Hair.

Hairextensions van Great Lengths laten zetten in de omgeving van Heemskerk

Bij House of Hair in Beverwijk, in de omgeving van Heemskerk, werken wij uitsluitend met hairextensions van het gerenommeerde merk Great Lengths. Waarom? Omdat dit merk u onder andere het volgende biedt:

  • Honderd procent natuurlijk haar
  • Honderd procent onzichtbaar
  • Plaatsing zonder het risico het eigen haar te beschadigen
  • Haardikte van aanzet tot punt
  • De mogelijkheid tot totale verlenging of plaatselijke opvulling of verlenging

U ontvangt dus altijd extensions van topkwaliteit!

Urenlang in de kappersstoel? Dat is verleden tijd!

Wist u dat er tegenwoordig ook de GL Apps bestaan? Deze kleine strookjes haar van +/- 5 centimeter worden zonder verdere apparatuur in het haar bevestigd. Daardoor hoeft u niet meer urenlang in de kappersstoel te zitten voor het verlengen of verdikken van uw haar.

Advies of afspraak maken? Bel met onze specialisten

Wilt u meer weten over het laten zetten van hairextensions bij House of Hair in de buurt van Heemskerk? Wilt u advies ontvangen? Dan belt u gemakkelijk met een van onze specialisten via 0251 – 25 11 75. Ook voor het maken van een afspraak belt u naar een van de genoemde telefoonnummers.

 

Andere bekeken ook: