Kinderkapper Beverwijk

✓ Verven, Spoeling en Highlights
✓ Afgestemd op huidtype en oogkleur
✓ Direct een afspraak

Bent u op zoek naar een goede kinderkapper voor uw zoon of dochter en bent u woonachtig in Beverwijk? Kom dan eens langs bij professionele kapsalon House of Hair. Ons team van topkappers bezorgt ieder kind een hippe, moderne en speelse coupe. Een kapsel dat u mooi vindt én een kapsel dat perfect bij uw kind past. Benieuwd? Neem een kijkje op onze website voor de mogelijkheden en maak direct telefonisch een afspraak!

Speciale tarieven voor kinderen bij de kinderkapper in Beverwijk

Is het weer tijd om naar de kapper te gaan? Vaak hanteren kappers voor kinderen dezelfde prijzen als voor volwassenen. Bij House of Hair, dé kinderkapper in Beverwijk, gaan wij net wat anders te werk. Bij ons betaalt u een speciaal tarief voor kinderen. Dat houdt in:

  • Voor kinderen van 0 t/m 4 jaar betaalt u 15,75 euro
  • Voor kinderen van 5 t/m 11 jaar betaalt u 17,75 euro
  • Voor kinderen van 12 t/m 16 jaar betaalt u 19,75 euro

Moeilijk een afspraak maken? Gelukkig komt u ook op vrijdagavond of zaterdag langs!

Met de wisselende schooltijden en uw werktijden kan het best moeilijk zijn een tijdstip te vinden waarop u langs kunt komen bij de kinderkapper in Beverwijk. Gelukkig hanteren we bij House of Hair hele ruime openingstijden. Zo bent u van dinsdag tot en met donderdag welkom van 9:00 uur tot 17:30 uur. Op vrijdag kunt u tussen 9:00 uur en 21:00 uur een afspraak maken. Op zaterdag zijn wij geopend van 8:30 uur tot 16:00 uur. Een afspraak maken? Dat kan door te bellen naar 0251 – 25 11 75.

 

Andere bekeken ook: